spannende week

Deze week zullen we het weten. Of terug naar een kapot huis en nog langer oeverloos aan tafel met de gemeente over hoe om te gaan met een fout die echt heeft plaatsgevonden ook al willen ze de omvang & impact na 3 jaar nog niet geloven. Zij denken namelijk; er is niets aan de hand op de Vijzelgracht 10, een beetje stucwerk bijwerken en hopla ellende dicht- en weg gesmeerd, fijn weer wonen aan het bouwterrein, ziet het er ook weer leuk uit voor de passeerders. En het terugkeren geeft de gemeente ook weer moed!

Of kunnen we nu verder met ons leven, aan het werk, de jongens kamers inrichten, mijn kantoor weer inrichten etc. Gewoon, gewoon leven zeg maar.

Dat zou toch geweldig zijn 3 jaar na dato weer opbouw mee gaan maken. Ik wordt een beetje zenuwachtig en giechelig bij het idee. Moet je voorstellen niet meer dat gezeur!!

Nog twee nachten, dan het kort geding waarin gevraagd wordt of de gemeente haar verantwoordelijkheid wil nemen & dan hoe lang duurt eigenlijk zo’n uitspraak, hoeveel nachten & slaap gaat dat kosten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s